Hvordan legger jeg til et bilde til noen i treet i MyHeritageappen?

For å legge til et bilde til et familiemedlem i MyHeritageappen vennligst:

1. Logg inn på MyHeritageappen.

2. Åpne familietreet og klikk på navnet til personen som du ønsker å legge et bilde til.

3. Hvis personen ikke har et personlig bilde ennå, klikk på silhuetten for å legge til et nytt bilde.

Hvis personen allerede har et personlig bilde, og du ønsker å legge til andre bilder som personen er på, klikk på '+' valget for å velge bilder fra enhetens album, eller ta et bilde med ditt kamera.

* Vær oppmerksom på at visningen av appens funksjoner kan variere litt, avhengig av hvilket utsyr du benytter, de generelle retningslinjene for bruk er imidlertid de samme.