Hvordan kan jeg laste opp et bilde til MyHeritageappen?

For å laste opp et bilde til MyHeritageappen, vær vennlig å gjøre følgende:

1. Åpne appen på mobilenheten din og logg inn ved å benytte ditt brukernavn og passord fra MyHeritage.

2. Klikk på 'Bilder' valget.

3. Velg så albumet du vil laste opp bildene dine til eller klikk på '+' tegnet i skjermens øvre høyre hjørne dersom du vil legge til et nytt album.

4. For å ta et bilde direkte fra din enhet, klikk på det lille kameraikonet øverst til høyre på skjermen og velg om du vil laste opp et bilde fra fotoalbumet på enheten, eller ta et bilde med kameraet ditt for så å laste det opp til ditt slektstreprosjekt.

Merk: Merking av personer i bildene støttes for tiden ikke i mobilappen. Hvis du ønsker å merke personer i bildene som du laster opp via appen, vær vennlig å gjøre dette direkte på din familieside, eller hvis du vil legge bilder til en bestemt person, se den følgende artikkelen: Hvordan legger jeg til et bilde til noen i treet i  MyHeritageappen?

*Vær oppmerksom på at visningen av appens funksjoner kan variere litt, avhengig av hvilket utsyr du benytter, de generelle retningslinjene for bruk er imidlertid de samme.