Hvordan kjøper jeg et dataabonnement på MyHeritage-Appen min?

Et dataabonnement er et årlig abonnement som gir deg full tilgang til SuperSearch - MyHeritages forskningsverktøy som lar deg søke i mer enn 6 milliarder dokumenter fra hele verden.

Det er en mengde nyttig innhold å utforske på SuperSearch. SuperSearch omfatter ekslusive dokumenter fra hele verden som, i de fleste tilfeller, bare er tilgjengelige på MyHeritage.

Vi legger stadig nye data til SuperSearch, minst en million historiske dokumenter pluss en million slektstreprofiler hver dag. Dette betyr at selv om du ikke finner det du leter etter på SuperSearch, er det gode sjanser for at du vi har noen til deg snart.

For å kjøpe et dataabonnement på mobilappen din, kan du gjøre som følger:

1. Logg inn på mobilenheten din og trykk på ”Undersøkelse”-kategorien.

2. Søk etter informasjonen du prøver å finne.

3. Hvis du har funnet et dokument som du gjerne vil se på, vil du, hvis du ennå ikke har et dataabonnement, bli bedt om kjøpe et dataabonnement, ved først å velge den typen dataabonnement du vil ha. Betalingsalternativer varierer og er avhengig av hvilken enhet du har.

Hvis du bruker Android, kan du kjøpe et abonnement ved hjelp av enhetens søkemotor. Klikk ganske enkelt på ”Kjøp nå”-knappen og fyll ut de informasjonene som det spørres etter.

Hvis du bruker iPhone, vil du kunne betale ved å logge på din iTunes-konto ved å bruke din Apple ID.

Når du har kjøpt, kan du med en gang se ethvert dokument ved hjelp av smarttelefonen din.

**Merk at utseendet til appens funksjoner kan variere litt avhengig av hvilken enhet du bruker, men de generelle retningslinjene for bruk er de samme.