Hvordan kjøper jeg et sideabonnement på MyHeritage-appen?

Hvis du gjerne vil kjøpe et Premium eller Premium Plus sideabonnement, kan du følge instruksjonen nedenfor:

1. Åpne MyHeritage-appen.

2. Klikk på “Innstillinger”-ikonet i det øverste hjørnet på siden (avhenger av hvilken versjon du har).

3. Klikk på “Oppgrader nå”-knappen på bunnen av siden.

4. Velg hvilken type abonnement du vil kjøpe, og trykk på “Kjøp nå”.

5. Skriv inn ditt Google -passord/ iOS –passord og klikk på ”Bekreft”.

For å lære mer om fordelene ved sideabonnementet kan du klikke på en av følgende lenker:

Hva får jeg med et MyHeritage Premium-abonnement?

Hva får jeg med et MyHeritage PremiumPlus-abonnement?