Hvordan kansellerer jeg mitt dataabonnement i MyHeritage mobilappen?

For å kansellere dataabonnementet som du har kjøpt gjennom din Android enhet, må du kontakte oss her.

Hvis abonnementet er kjøpt i Apple butikken, kan det bare stoppes på nettsiden til Apple.

For å stoppe et dataabonnement som du har kjøpt gjennom Apple, vær vennlig å gå gjennom følgene steg:

1. Logg inn på din MyHeritage konto på din datamaskin (ikke mobilenheten).

2. Klikk på navnet ditt i skjermens øvre høyre hjørne og klikk på ‘Mine kjøp’.

3. På ‘Mine kjøp’ siden klikk på ‘Dataabonnement’ på skjermens venstre side og klikk ‘Vis detaljer’.

4. Klikk så på ‘Mer informasjon’ lenken.

5. I vinduet som dukker opp, klikk på ‘her’ lenken for å åpne Apples instruksjonsside.

Her vil du finne detaljerte instruksjoner om hvordan du kansellerer ditt dataabonnement.

Hvis det er problemer med betalingen anbefaler vi deg å ta kontakt med Apple Support.