Abonnement

Hvordan sier jeg opp et nettsideabonnement via MyHeritage-appen?

Et sideabonnement som er kjøpt via MyHeritage-appen kan bare avbestilles gjennom Google Play / App store. Hvis du kjøpte abonnementet

Hvordan kjøper jeg et dataabonnement på MyHeritage-Appen min?

Et dataabonnement er et årlig abonnement som gir deg full tilgang til SuperSearch - MyHeritages forskningsverktøy som lar deg søke i

Hvordan kansellerer jeg mitt dataabonnement i MyHeritage mobilappen?

For å kansellere dataabonnementet som du har kjøpt gjennom din Android enhet, må du kontakte oss her.    Hvis abonnementet er

Hvis jeg har mange trær, hvordan kan jeg da veksle mellom dem på MyHeritage-appen min?

Hvis du har flere trær i en familienettside, og du gjerne vil bytte om til et annet slektstre i mobilappen, kan du ganske enkelt trykke på

Hvordan kjøper jeg et sideabonnement på MyHeritage-appen?

Hvis du gjerne vil kjøpe et Premium eller Premium Plus sideabonnement, kan du følge instruksjonen nedenfor: 1. Åpne MyHeritage-appen.