Abonnement

Hvordan sier jeg opp et nettsideabonnement via MyHeritage-appen?

Et sideabonnement som er kjøpt via MyHeritage-appen kan bare avbestilles gjennom Google Play / App store. Hvis du kjøpte abonnementet

Hvordan kansellerer jeg mitt dataabonnement i MyHeritage mobilappen?

For å kansellere dataabonnementet som du har kjøpt gjennom din Android enhet, må du kontakte oss her.    Hvis abonnementet er

Hvordan kjøper jeg et sideabonnement på MyHeritage-appen?

Hvis du gjerne vil kjøpe et Premium eller Premium Plus sideabonnement, kan du følge instruksjonen nedenfor: 1. Åpne MyHeritage-appen.

Hvis jeg har mange trær, hvordan kan jeg da veksle mellom dem på MyHeritage-appen min?

Hvis du har flere trær i en familienettside, og du gjerne vil bytte om til et annet slektstre i mobilappen, kan du ganske enkelt trykke på

Hvordan kjøper jeg et dataabonnement på MyHeritage-Appen min?

Et dataabonnement er et årlig abonnement som gir deg full tilgang til SuperSearch - MyHeritages forskningsverktøy som lar deg søke i