Jeg har glemt passordet mitt. Hva kan jeg gjøre?

Gå til www.myheritage.com, klikk  på ‘Logg på'. I over høyre hjørne. Klikk så på ‘Glemt passordet?'.

Du vil motta en email med instruksjoner om å lage et nytt passord.

Vennligst se følgende FAQ hvis du trenger hjelp med å endre passordet ditt: Hvordan endrer jeg min email adresse og/eller mitt passord?

Hvis du laget slektstreet ditt med Family Tree Builder, så må du endre passordet ditt der også.

For å endre passordet ditt I Family Tree Builder, se følgende FAQ: Hvordan endrer jeg mine  på-loging detaljer I min Family Tree Builder Programvare?