Hvordan sletter jeg familienettstedet mitt på MyHeritage?

Sletting av et online område, vil fjerne alt innholdet på området, inkludert slektstreet og fotografiene, for alltid.  Det vil ikke slette data som fins på din datamsaskin som for eksempel Family Tree Builder prosjekter. Du kan bare slette et nettsted mens du er pålogget som Site Manager (Administrator) for det nettstedet.
 
Følg følgende instuksjoner hvis du ønsker å slette familienettstedet ditt hos MyHeritage:
 
Kontroller først at du er inne på det nettstedet du ønsker å slette. Gjør det ved å klikke på navnet ditt i øvre høyre hjørne av skjermen. Velg så ‘My Sites’. Finn det nettstedet du ønsker å slette og klikk tittelen  for å gå inn på nettstedet. 
 
 
Klikk så på ditt navn en gang til og velg  ‘Site Settings’. 
 
 
Klikk på ‘General’ i ‘Site Settings’ avsnittet. Gå så til   ‘Administration’ fanen. Der vil du se ‘Delete your family site’  alternativet.
 
Description: Click to view photo in full size