Hvordan endrer jeg mine på-loging detaljer I min Family Tree Builder Programvare?

Når du laster ned og installerer Family Tree Builder (FTB) for første gang, vil du bli bedt om å registrere programmet.

Hvis du allerede har en konto hos MyHeritage.com, så kan du anvende din registrerte MyHeritage.com email  adresse og ditt passord  for å logge inn. Dermed vil du kunne synkronisere ditt slekttre med slekttrær du allerede har opprettet hos MyHeritage.com.

Hvis du dessuten er Premium eller PremiumPlus kunde, så vil du ved å registrere Family Tree Builder  med din MyHeritage registrerte email adresse, straks få  tilgang til  Premium  funksjonene  til Family Tree Builder som for eksempel SmartMatch Merge og Timeline.

Hva vil skje hvis du allerede har en konto hos MyHeritage.com, men du registrerte Family Tree Builder med  en annen email adresse  ved en feil (eller endret din email adresse hos MyHeritage og det derfor er nødvendig å endre den I Family Tree Builder)?

Åpne FTB programvaren  I din datamaskin  og klikk på ‘Synkronisering (Publisere)’. Velg så ‘Mine sider’.

Klikk så på lenken Logg inn som et annet medlem’  for å  taste inn en annen email adresse og et annet passord, et alternativ er å bare endre passordet ditt.