Hvordan endrer jeg min email adresse og/eller mitt passord?

For å endre email adressen din og/eller passordet ditt, kan du gjøre følgende:

1. Log inn med din nåværende email adresse og ditt nåværende passord.

2. Klikk på navnet ditt i øvre høyre hjørne av skjermen.

3. Velg `Min profil’ fra hurtigmenyen.

4. Klikk på ‘Endre E-post og passord’ på venstre side av din profilside.

5. Tast inn den nye email adressen og ditt nye passord og klikk ’Lagre’.

Merk: Hvis du bruker Family Tree Builder, så må du endre dine innloggingsdata  i det programmet  i tillegg til å endre dem i profilen din hos MyHeritage.com som vist ovenfor.

Følgende FAQ  viser hvordan du endrer  dine påloggingsdata for din Family Tree Builder Programvare: Hvordan endrer jeg mine på-loging detaljer I min Family Tree Builder Programvare?