Min Konto

Hvordan sletter jeg familienettstedet mitt på MyHeritage?

Sletting av et online område, vil fjerne alt innholdet på området, inkludert slektstreet og fotografiene, for alltid.  Det vil ikke

Hvordan avslutter jeg abonnementet på nyhetsmeldinger via email?

1.  Log inn på familienettstedet ditt.  2.  Klikk på navnet ditt I skjermens øvre høyre hjørne og velg

Hvordan endrer jeg min email adresse og/eller mitt passord?

For å endre email adressen din og/eller passordet ditt, kan du gjøre følgende: 1. Log inn med din nåværende email adresse

Hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke har tilgang til min konto?

Hvis du har problemer med å logge deg inn på din slektsplass, så kan du skape et nytt passord, eller oppdatere din registrerte epost

Jeg har glemt passordet mitt. Hva kan jeg gjøre?

Gå til www.myheritage.com, klikk  på ‘Logg på'. I over høyre hjørne. Klikk så på ‘Glemt

Hvordan endrer jeg mine på-loging detaljer I min Family Tree Builder Programvare?

Når du laster ned og installerer Family Tree Builder (FTB) for første gang, vil du bli bedt om å registrere programmet. Hvis du

Kan jeg endre e-postadressen min i MyHeritage mobilappen?

E-postadresser kan legges til eller redigeres akkurat som enhver annen opplysning om en person i slektstreet. Men dette vil ikke endre innloggings-e-