Når jeg forsøker å endre e-post til ny adresse opplyses det at den allerede er i bruk. Hvorfor?

E-postadresser kan kun benyttes til å opprette en konto. Hvis du forsøker å endre din e-postadresse i profilen din på MyHeritage.com og får feilmeldingen “Denne e-postadressen er allerede i bruk” betyr det at e-postadressen du la inn allerede er registrert hos MyHeritage.com.

Enten må du sjekke e-postadressen du forsøker å registrere for skrivefeil for å sjekke at den faktisk er riktig, eller kanskje du allerede har registrert deg tidligere med denne e-postadressen. I så fall, kontakt vår brukerstøtte ved å klikke her.

Du vil bli bedt om å fylle ut et kort formular med dine spesifikke behov.

Dette vil så bli videresendt til våre representanter på brukerstøtte som vil svare deg så raskt som mulig.