Det ser ut som jeg har mer enn en konto/sider, hvordan slår jeg disse sammen?

Hvis du har to konti eller sider på MyHeritage, så er de unike og de kan ikke sammenslås.

Det beste du kan gjøre er å velge å bruke en konto og en e-postadresse å logge på med.

Dersom du skulle ha flere enn en konto og/eller familieside, må du kontakte brukerstøtte ved å klikke her.

Du må fylle ut et kort formular med dine spesifikke behov.

Dette vil så bli videresendt til våre representanter på brukerstøtte som vil svare så raskt som mulig.