Jeg har oppgradert til Premium versjonen, hvorfor får jeg beskjed av Family Tree Builder om å oppgrader igjen?

Dersom du nylig oppgraderte Family Tree Builder programmet to Premium, og fremdeles blir bedt om å oppgradere hver gan du synkroniserer treet ditt, så sjekk dette: 
 
1. Sjekk at programmet er registrert med samme epostadresse som du logget på med når du kjøpte oppgraderingen til Premium versjon av Family Tree Builder, eller oppgraderte slekts websiden til Premium eller PremiumPlus. 
 
For å kunne sjekke hvilken epostadresse som er registrert i Family Tree Builder, så åpner du Family Tree Builder programmet på din datamaskin og klikker ‘Synkronisering (Publisere)’ knappen i øvre menyfelt. 
 
Klikk deretter på ‘Mine websteder’.
 
 
 
I vinduet som åpnes vil du se  ‘Du er logget inn som: [E-POSTADRESSE]’.  Dette er den epostadressen som du er logget inn med.
 
Hvis du vil endre registreringsdetaljer, så klikk på  ‘Logg inn som et annet medlem’. 
 
Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML15cbf30.PNG
 
 
Når du har registret programmet og låst opp Premium funksjonene, så vil du se  ‘Premium’ i øvre venstre hjørne av skjermbildet.
 
 
 
2. Vær sikker på at du synkroniserer ditt prosjekt til riktig websted: 
 
Hvis du synkroniserer ditt slektstre med et familie-websted som ikke er Premium eller PremiumPlus, så kan du bli bedt om å oppgradere igjen SELV OM DU ALLEREDE ER ET PREMIUM MEDLEM. Vennligst sjekk at du synkroniserer ditt slektstre til korrekt websted, ved å lese følgende FAQ artikkel: Hvordan er jeg sikker på at jeg synkroniserer slektstreet mitt til riktig familie-websted?  
 
Hvis du benytter basisversjonen av programmet og ønsker å oppgradere, så klikker du på ‘Premium’ knappen på hovedmenyen for å finne mer informasjon om Premium funksjoner som er tilgjengelig i Family Tree Builder og få en oppgradering.