Hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke fikk oppgraderingen som jeg betalte for?

Hvis du betalte for Family Tree Builder oppgradering eller nettside abonnement og er usikker på om oppgraderingen tok effekt, vennligst sjekk følgende:

1. Er du logget inn med epost adressen og kontoen hvor nettsiden din var oppgradert? Du må være logget inn for kunne gjenkjennes som ett Premium medlem.

2. Er Family Tree Builder registrert med epost adressen som har din Premium konto? Du kan sjekke dette ved å åpne Family Tree Builder og klikke på ‘Synkroniser (Publisering)’ menyen i verktøy menyen øverst i vinduet. Klikk så på ‘Mine nettsider’. Hvis du trenger å endre din registrering av Family Tree Builder, klikk på ‘Logg inn som ett annet medlem’ i ‘Mine nettsider’ vinduet.

3. Har du sjekket korrekt nettside? Hvis oppgraderingen er korrekt kan du sjekke dette ved å klikke på ‘Nettside innstillinger’. Logg inn på din nettside, beveg musepekeren over ditt navn, øverst i høyre hjørne og klikk så på ‘Nettside innstillinger’. Hvis du har fler enn en nettside, så dobbeltsjekk alle dine nettsider.

4. Oppgraderte du noen andre sin nettside ved en feil? Du må alltid sørge for og sjekke at alt stemmer før du oppgraderer, men feil kan alltids skje. Sjekk eposten du fikk når du fullførte betalingen, her vil det stå navnet på nettsiden du oppgraderte, eller sjekke på din nettside ved å bevege musepekeren over ditt navn, klikk så på ‘Mine kjøp’.

I dette tilfelle, vennligst kontakt kundestøtte og vi vil hjelpe deg med å flytte betalingen.

5. Har du kvitteringen? Hvis du sjekker alle stegene over og fortsatt ikke har funnet din oppgradering, vennligst skriv inn til teknisk kundestøtte. Vi vil spørre deg om kvittering på din betaling og når vi har den vil vi kunne oppgradere deg umiddelbart. Husk at hvis du ikke har kvittering, så ble du mest sannsynlig ikke belastet. Uansett, det er alltid smart å sende med kvitteringen så vi kan oppgradere deg med en gang.