Hvor mye koster en nettside oppgradering?

For å kunne kalkulere prisen korrekt for å oppgradere din nettside, vennligst klikk på ‘Nettside innstillinger’ på nettsiden din.

For å nå ‘Nettside instillinger’ klikk på ditt navn øverst i høyre hjørne av skjermen. Velg `Nettside innstillinger’ I menyen som dukker opp under navnet ditt.

Klikk på ‘Oppgrader nettsiden’ nederst i høyre hjørne av vinduet.

Følg stegene for å oppgradere ved å velge abonnementet du ønsker å antall år. Det vil da automatisk bli generert em pris som passer til abonnementet ditt.

Du er også velkommen til å sende oss en epost til sales@myheritage.com, og en av våre vennlige representanter vil kontakte deg og vil gi deg personlig veiledning. Vennligst gi oss ditt telefon nummer og når det er best at vi kontakter deg.