Hvordan oppgraderer jeg mitt nettside abonnement?

Du kan betale for en nettside oppgradering eller for Family Tree Builder med kredittkort, sjekk eller bankoverføring.

For å oppgradere ditt nettside abonnement, vennligst logg deg inn på din nettside og klikk på ditt navn øverst i høyre hjørne av skjermen. Velg `Nettside innstillinger’ I menyen som dukker opp under navnet ditt.

Klikk på `Oppgrader din nettside`. På den neste siden vil du velge hvilket abonnement som passer deg og fortsett så til betalings vinduet.

**Hvis du ønsker å betale med bankoverføring eller sjekk, klikk på ‘Har ikke kredittkort?’ lenken.

Når den neste siden laster ferdig, velg din abonnement version og fortsett til betalings siden. Der vil du se valgmulighetene og betalings metodene. Det vil da automatisk bli generert em pris som passer til abonnementet ditt.

Når du kjøper en Family Tree Builder oppgradering vil du få tilgang til disse Premium funksjonene for resten av LIVET. Du trenger aldri å betale for å oppgradere Family Tree Builder igjen.

Når du kjøper en oppgradering til din nettside, så gjelder dette for ett antall år. Hvis du kjøper ett år, så må du oppgradere igjen når dette året er utløpt.

*Nettside oppgraderinger er PER SIDE. MyHeritage.com medlemmer kan potensielt ha mange nettsider. Vær og enkelt av sidene som overgår kvoten sin, må oppgradere.

Du er også velkommen til å sende oss en epost til sales@myheritage.com, og en av våre vennlige representanter vil kontakte deg og vil gi deg personlig veiledning. Vennligst gi oss ditt telefon nummer og når det er best at vi kontakter deg.