Hvordan kan jeg se når mitt abonnement utgår?

Informasjon om dine abonnementer kan du finne under `Konto for nettside` i 'Nettsideinnstillinger'.

Klikk på ditt navn øverst i høyre hjørne av skjermen og velg `Nettside innstillinger’ I menyen som dukker opp under navnet ditt.

Her vil du se hvor stor lagringsplass du har igjen og hvor mange dager du har igjen av ditt abonnement.

Hvis du har kjøpt årlig abonnement, vil du se utløpsdatoen som `Ubegrenset`.