Hvor kan jeg se status for mitt abonnement?

For å se status for et familienettsted- eller data-abonnement, inkludert gratis prøveperiode, logg inn på din konto, klikk på ditt navn i skjermens øvre høyre hjørne og velg ‘Mine kjøp’.

Här kan du kontrollera status för ditt webbplatsabonnemang och dataabonnemang, genom att välja önskat alternativ på vänster sida.

Her kan du sjekke statusen på abonnementet på siden din og data abonnementet ved å velge alternativ på venstre siden. Vil du lære mer om forskjellen mellom abonnement på slekt-side og data abonnement? Les her: Hvilke abonnementer kan MyHeritage tilby?