Hvordan endrer jeg kredittkortopplysningene på mitt automatisk fornybare abonnement?

Den beste måten å endre dine kredittkortopplysninger for automatisk fornyelse finner du på Plimus / Bluesnap – systemet til vår betalingsformidler. Da du kjøpte ditt abonnement mottok du en e-post fra Plimus/Bluesnap med et brukernavn (det er ikke det samme som ditt MyHeritage innloggingsnavn – Plimus/Bluesnap brukernavnet er en lang streng med tall).

Finn dette brukernavnet og følg stegene nedenfor for å oppdatere din kredittkortinformasjon:

1. Finn ditt Plimus/Bluesnap brukernavn i e-posten som ble sendt deg første gangen du betalte for ditt abonnement
2. Reset ditt Plimus/Bluesnap passord ved å legge inn din e-postadresse og Plimus brukernavn på denne siden: https://secure.plimus.com/jsp/forgot_password.jsp?designId=1
3. Logg inn på Plimus/Bluesnap via denne siden – https://secure.plimus.com/jsp/account_login.jsp
4. Gå til Min konto og klikk “Endre” i kolonnen for betalingsmetode (helt til høyre) for ditt aktive MyHeritage abonnement
5. Lagre endringene som du har gjort