Hva hvis jeg ikke kan betale med kredittkort?

Hvis du foretrekker en annen betalingsmåte enn kredittkort kan du gjøre dette med andre betalingsvalg, slik som PayPal, sjekk, bankoverføring etc.

For å gjøre dette, følg disse stegene:

1. Logg inn på din nettside.

2. Klikk på ditt navn i skjermens øvre høyre hjørne og velg ‘Mine kjøp’.

3. Velg produktet du ønsker å kjøpe (Abonnement på familieside eller dataabonnement).

4. På siden for abonnementer klikk ‘Har du ikke kredittkort?’ lenken, som vist på skjermbildet nedenfor. Når siden laster på nytt velger du ditt abonnement og fortsetter til betalingssiden.

5. På det følgende skjermbildet blir du bedt om å fylle inn din kontakt- og bestillingsinformasjon. Velg alternativ betalingsmåte ved å klikke på et av valgene som vist nedenfor:

Description: 2-7-2014 16-43 - My Family Website

6. Etter at du har klikket ‘Neste’, vil du se spesifikke retningslinjer avhengig av hvilken betalingsmåte du valgte.

Du kan også betale for en familieside eller et dataabonnement ved å snakke med en av våre representanter på telefon.

Du er velkommen til å skrive en e-post til oss på sales@myheritage.com, og en av våre hyggelige representanter vil kontakte deg, og vil være klar til å hjelpe deg personlig. Vær vennlig å oppgi ditt telefonnummer og tidspunktet du ønsker at vi skal kontakte deg.