Når jeg har oppgradert mitt nettsideabonnement, hvordan vet jeg at oppgraderingen er gjennomført?

For å sjekke ditt gjeldende abonnement på din familieside, vær vennlig å gjøre følgende:

1. Logg inn på din familieside.

2. Klikk på navnet ditt i skjermens øvre høyre hjørne og velg ‘Nettsideinnstillinger’.

I ‘Nettsideinnstillinger’ seksjonen kan du se hva som er ditt gjeldende abonnement.

Hvis du nettopp har oppgradert din familieside skal du se at oppgraderingen er foretatt umiddelbart etterpå.

Hvis du har kjøpt et abonnement på en nettside, men ikke ser det nye abonnementet på siden for Nettsideinnstillinger, vær vennlig å kontakte vårt Support Team