Hvis jeg kjøper et abonnement, må andre familiemedlemmer også betale?

Når du kjøper en oppgradering av familiesiden, så gjelder dette for en spesifikk familieside. Oppgraderingen vil gi deg mulighet til å legge til flere personer i treet ditt, gi deg mer lagringsplass på familiesiden og tilgang til spesielle Premium funksjoner (avhengig av ditt abonnement). Disse fordelene kan benyttes av alle medlemmer på den oppgraderte familiesiden.

Fordelen av å være et betalende medlem som andre medlemmer på din nettside ikke kan benytte seg av er Premium brukerstøtte som er tilgjengelig for deg fra MyHeritage Support Team.