Må jeg kjøpe et abonnement for å få tilgang til SuperSearch?

SuperSearch er MyHeritage sitt forskningsverktøy som gir deg mulighet til å søke i mer enn 6 milliarder registreringer fra hele verden.

Det er mye nyttig innhold å utforske på SuperSearch. SuperSearch inkluderer eksklusive registreringer fra hele verden som i de fleste tilfeller kun er tilgjengelig på MyHeritage.

Vi legger kontinuerlig til nye data på SuperSearch, minst en million historiske registreringer pluss en million slektstreprofiler legges til hver dag. Dette betyr at selv om du ikke finner det du leter etter på SuperSearch, så er det mulighet for at vi vil ha det til deg ganske snart.

Record Matches sammenligner personene i ditt slektstre automatisk med milliarder av registreringer i SuperSearch og informerer deg om treff. Et dataabonnement gir deg mulighet til å bekrefte eller avvise Record Matches, se registreringene og laste dem ned.

I tillegg, med våre banebrytende funksjoner kan du lagre historiske registreringer direkte på profilsiden til personene i ditt slektstre og trekke ut informasjon fra registreringene til slektstreet.

Noen registreringer i SuperSearch er gratis (f.eks. BillionGraves, Social Security Death Index) men for å få tilgang til samlingene er det nødvendig med et dataabonnement.

Dataabonnement er forskjellig fra et abonnement på en familieside. Dataabonnement gir deg full tilgang til alle samlingene i SuperSearch, mulighet til å bekrefte og avvise Record Matches, lagre registreringer og trekke ut informasjon fra registreringer.

Klikk her for å kjøpe et dataabonnement.

Merk: Hvis du har et Premiumabonnement på din familieside har du tilgang til historiske registreringer i to av de fire MyHeritage samlingene i SuperSearch: MyHeritage nettsider og MyHeritage medlemmer.

Hvis du har et PremiumPlusabonnement på din familieside har du tilgang til alle de fire MyHeritage samlingene i SuperSearch: MyHeritage familiesider, MyHeritage medlemmer, MyHeritage slektstrær og MyHeritage bilder.

MyHeritage samlingene finnes ingen andre steder på internett!