Hva er et dataabonnement?

Et dataabonnement er et årlig abonnement som gir deg full tilgang til SuperSearch og Record Matches.  

SuperSearch er MyHeritage sitt forskningsverktøy som gir deg mulighet til å søke i mer enn 6 milliarder registreringer fra hele verden.

Det er mye nyttig innhold å utforske på SuperSearch. SuperSearch inkluderer eksklusive registreringer fra hele verden som i de fleste tilfeller kun er tilgjengelig på MyHeritage.

Vi legger kontinuerlig til nye data på SuperSearch, minst en million historiske registreringer pluss en million slektstreprofiler legges til hver dag. Dette betyr at selv om du ikke finner det du leter etter på SuperSearch, så er mulighet for at vi vil ha det til deg ganske snart.

Record Matches sammenligner personene i ditt slektstre automatisk med milliarder av registreringer i SuperSearch og informerer deg om treff. Et dataabonnement gir deg mulighet til å bekrefte eller avvise Record Matches, se registreringene og laste dem ned.

I tillegg, med våre banebrytende funksjoner kan du lagre historiske registreringer direkte på profilsiden til personene i ditt slektstre og trekke ut informasjon fra registreringene til slektstreet.

Dataabonnement tilbys på årlig basis. Her er en lenke som tar deg til abonnementsprisene.

Sjekk de følgende artiklene for mer informasjon:

Hvordan lagrer jeg en registrering fra SuperSearch?

Hvordan trekker jeg ut informasjon fra en registrering inn i mitt slektstre?

For å finne ut hvordan du kan kjøpe et dataabonnement, vær vennlig å klikke her:

Hvordan kjøper jeg et dataabonnement?