Abonnement

Hvilke abonnementer kan MyHeritage tilby?

Ett nettside abonnement (Premium eller PremiumPlus) gir deg større lagringsplass for ditt slektstrem og spesielle funksjoner som lar deg forbedre

Hvordan avslutter jeg min gratis prøveperiode?

For å avslutte din gratis prøveperiode så må du gjøre følgende, logg deg inn på nettsiden din og beveg

Hvordan endrer jeg kredittkortopplysningene på mitt automatisk fornybare abonnement?

Den beste måten å endre dine kredittkortopplysninger for automatisk fornyelse finner du på Plimus / Bluesnap – systemet til

Hva får jeg med et MyHeritage Premium Plus abonnement?

Få det beste MyHeritage har å tilby for ditt familienettsted. Et Premium Plus abonnement for ditt familienettsted gir deg den ultimate boost

Hvordan kan jeg se når mitt abonnement utgår?

Informasjon om dine abonnementer kan du finne under `Konto for nettside` i 'Nettsideinnstillinger'.  Klikk på ditt navn øverst

Hvor mye koster en nettside oppgradering?

For å kunne kalkulere prisen korrekt for å oppgradere din nettside, vennligst klikk på ‘Nettside innstillinger’ på

Hvordan kjøper jeg et dataabonnement?

Det er flere måter å kjøpe et dataabonnement på.   1.     Hvis du nettopp har forsøkt å søke

Hva er et dataabonnement?

Et dataabonnement er et årlig abonnement som gir deg full tilgang til SuperSearch og Record Matches.   SuperSearch er MyHeritage sitt

Kan jeg ha mer enn ett slektstre på min familieside på MyHeritage?

Ja, du kan ha så mange slektstrær som du ønsker på din familieside på MyHeritage så lenge antallet personer i alle

Hvordan får jeg et MyHeritage Premium abonnement?

Gi ditt familienettsted en boost og få spesielle funksjoner ved å oppgradere ditt nettstedsabonnement til Premium. Når du oppgraderer et

Hvis jeg kjøper et abonnement, må andre familiemedlemmer også betale?

Når du kjøper en oppgradering av familiesiden, så gjelder dette for en spesifikk familieside. Oppgraderingen vil gi deg mulighet til

Er det mulig å betale en oppgradering med månedlige avdrag?

Du er velkommen til å skrive en e-post til oss på sales@myheritage.com, og en av våre hyggelige representanter vil kontakte deg, og vil

Hvor kan jeg se status for mitt abonnement?

For å se status for et familienettsted- eller data-abonnement, inkludert gratis prøveperiode, logg inn på din konto, klikk på

Hvordan benytter jeg min rabattkupong?

Hvis du har en rabattkode som gir deg en rabatt på et abonnement som du ønsker å kjøpe må den legges inn når du

Jeg har oppgradert til Premium versjonen, hvorfor får jeg beskjed av Family Tree Builder om å oppgrader igjen?

Dersom du nylig oppgraderte Family Tree Builder programmet to Premium, og fremdeles blir bedt om å oppgradere hver gan du synkroniserer treet ditt,

Når jeg forsøker å endre e-post til ny adresse opplyses det at den allerede er i bruk. Hvorfor?

E-postadresser kan kun benyttes til å opprette en konto. Hvis du forsøker å endre din e-postadresse i profilen din på

Trenger jeg et abonnement for å få tilgang til Record Matcher?

Record Matches funksjonen kjører gratis for alle som har ett eller flere slektstrær på  MyHeritage. Å se på treffene

Hvis jeg har en Premium eller PremiumPlus familieside, har jeg da tilgang til SuperSearch?

Hvis du har et Premium abonnement på din familieside får du full tilgang til to av de betalte samlingene i SuperSearch:

Kan jeg betale for et abonnement på en familieside via telefon?

Ja, du kan betale for en familieside eller et dataabonnement ved å snakke med en av våre representanter på telefon. Du er velkommen til

Må jeg kjøpe et abonnement for å få tilgang til SuperSearch?

SuperSearch er MyHeritage sitt forskningsverktøy som gir deg mulighet til å søke i mer enn 6 milliarder registreringer fra hele

Må jeg være medlem av MyHeritage for å få tilgang til SuperSearch?

Det er ikke nødvendig å ha et medlemmskap på MyHeritage for å få tilgang og søke etter informasjon om dine forfedre

Hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke fikk oppgraderingen som jeg betalte for?

Hvis du betalte for Family Tree Builder oppgradering eller nettside abonnement og er usikker på om oppgraderingen tok effekt, vennligst sjekk

Hvordan oppgraderer jeg mitt nettside abonnement?

Du kan betale for en nettside oppgradering eller for Family Tree Builder med kredittkort, sjekk eller bankoverføring. For å oppgradere ditt

Det ser ut som jeg har mer enn en konto/sider, hvordan slår jeg disse sammen?

Hvis du har to konti eller sider på MyHeritage, så er de unike og de kan ikke sammenslås. Det beste du kan gjøre er å velge

Hva hvis jeg ikke kan betale med kredittkort?

Hvis du foretrekker en annen betalingsmåte enn kredittkort kan du gjøre dette med andre betalingsvalg, slik som PayPal, sjekk,

Når jeg har oppgradert mitt nettsideabonnement, hvordan vet jeg at oppgraderingen er gjennomført?

For å sjekke ditt gjeldende abonnement på din familieside, vær vennlig å gjøre følgende:   1. Logg inn på