Hvorfor finner jeg ikke slektstreet jeg nettopp påbegynte?

Hvis du ikke kan finne slektstreet ditt bør du søke etter treet basert på hvor du opprinnelig opprettet det.

1.Hvis du opprettet ditt slektstre direkte på din familieside på nettet på MyHeritage.com, vær vennlig å gjøre følgende:

Åpne din nettleser og gå til www.myheritage.com. Hvis du ikke kommer til din familieside automatisk, logg inn på MyHeritage ved å bruke e-postadressen og passordet du oppga da du registrerte deg.

Da vil du komme inn på din familieside, og du vil se ditt slektstre under ‘Slektstre’ fanen.

Hvis du administrerer mer enn en nettside, eller har meldt deg på som medlem på nettsider opprettet av andre administratorer, kan du bytte mellom dem ved å klikke på nedtrekkslisten i skjermens øvre venstre hjørne.

Hvis du har mer enn ett slektstre på din familieside, klikk på nedtrekkslisten ovenfor trevisningen, I ‘Slektstre’ fanen for å velge slektstreprosjektet som du ønsker å se:

Hvis du ikke er sikker på hvilken e-postadresse du benyttet for å registrere din konto med, sjekk innboksen din etter velkomstmeldingen fra MyHeritage.com som skal inneholde påloggingsdetaljene og en link til din familieside.

2. Dersom du opprettet slektstreet ditt ved å bruke Family Tree Builder programmet som du har innstallert på din datamaskin, vær vennlig å gjøre følgende:

Let etter ‘MyHeritage Family Tree Builder’ ikonet på datamaskinens skrivebord:

Hvis du ikke finner et slikt ikon på skrivebordet, klikk på ‘Start’ menyen, velg ‘Alle Programmer’ og let etter ‘MyHeritage Family Tree Builder’ i listen med alle programmene som du har på din datamaskin.

Åpne programmet og du skal se ditt slektstre. Hvis du har flere prosjekter kan du klikke på ‘Åpne’ knappen for å se listen med alle prosjektene du har og så velge det du ønsker å jobbe med.

Hvis du fortsatt ikke kan finne slekstreet ditt, vær vennlig å kontakte støtteteamet ved å klikke her slik at vi kan hjelpe deg med å finne treet ditt.