Hvordan redigerer jeg en persons detaljer i mitt slektstre på internett?

Åpne ditt slektstre på internett og lokaliser personen som du ønsker å redigere detaljene til.

Du kan bruke søkefeltet i det øvre høyre hjørne for å finne personen du ønsker. Start å skrive navnet til personen og velg det riktige navnet fra listen med resultater.

Hver person i treet er representert med et ‘Personkort’. Menn presenteres med blå kort og kvinner med rosa kort.

Steder for å legge til nye personer er merket med et plusstegn. Foreldre er alltid lokalisert ovenfor personer som du allerede har lagt inn og barn er alltid lokalisert nedenfor.

For å redigere grunnleggende detaljer om en person klikk på ‘Blyant’ ikonet på et personkort.

Det følgende skjermbildet dukker opp, her kan du redigere detaljer:

Hvis du ønsker å redigere flere detaljer kan du se på informasjonspanelet på venstre side som viser listen med alle fakta knyttet til denne personen, bilder personen er merket i og all annen informasjon.

Her kan du utføre flere oppgaver, slik som å legge til et bilde eller nye opplysninger og vise denne personens profil.

Klikk på ‘Profil’ for å åpne denne personens profilside og redigere flere detaljer som beskrevet her:  Hvilke detaljer vises på min personlige profilside?

Hvis du bruker Family Tree Builder til å lage treet ditt, vær vennlig å lese den følgende artikkelen: Hvordan redigerer jeg en persons detaljer i Family Tree Builder?