Hvordan overfører jeg slektstreinformasjon fra et annet slektsprogram til MyHeritage?

Du kan enkelt importere ditt slektstre fra et annet slektsprogram til Family Tree Builder.

Vi anbefaler å gjøre det via en GEDCOM-fil som er den mest anerkjente standard på filformat for å lage et slektstre. GEDCOM, et akronym for  Genealogical Data Communication, er en spesifikasjon for utveksling av slektsdata mellom ulike slektsprogrammer. De fleste slektsprogrammer og nettsider gjenkjenner dette formatet som gir deg mulighet til enkelt å flytte ditt tre til det slektsprogrammet du ønsker.

** Dersom du trenger hjelp med å eksportere din GEDCOM fil fra Ancestry.com® eller Family Tree Maker® programmene, bruk en av de følgende artiklene:

Hvis du bruker et annet slektsprogram eller nettside se etter Eksporter GEDCOM funksjonen og velg denne for å generere en GEDCOM-fil fra treet ditt.

Når du har laget en GEDCOM-fil i et annet program eller nettside, vær vennlig å følge instruksjonene nedenfor for å importere den til Family Tree Builder:

1. Åpne Family Tree Builder på din datamaskin.
2. På den øvre menylinjen, klikk på ‘Fil’ menyen og velg ‘Importer GEDCOM’.

3. Klikk ‘Utforske’ for å velge GEDCOM-filen som du ønsker å importere.

4.     Etter at du har valgt filen du vil importere, klikk på ‘Neste’ og konverteringen vil starte.

5.     Når kovnerteringen er ferdig kan du velge språk for prosjektet og gi det et navn.

6.     Klikk på ‘Neste’, og filen vil bli importert til Family Tree Builder programmet ditt.
Merknad 1:

Hvis du ønsker å importere din GEDCOM-fil direkte til familiesiden på MyHeritage på internett, bruk instruksjonene som beskrevet her: Hvordan laster jeg opp en GEDCOM fil til min familieside på MyHeritage?

Merknad 2:

Hvis du ikke får til å eksportere en GEDCOM-fil fra programmet ditt, men du har en original slektstreefil som du har laget tidligere kan du prøve å importere det i Family Tree Builder. For å gjøre dette følg instruksjonene i den følgende artikkelen: Hvordan laster jeg opp slektstrefilen som jeg laget i et annet slektsprogram til Family Tree Builder?