Hvordan konverterer jeg mitt online tre til et som jeg kan redigere i Family Tree Builder?

Hvis du lagde ditt slektstre på din familieside på MyHeritage.com og ønsker å begynne å bruke Family Tree Builder vær vennlig å følge stegene nedenfor for å overføre prosjektet ditt til Family Tree Builder:

1. Åpne Family Tree Builder programmet. Hvis du ikke har installert programmet, klikk her for å laste ned siste versjon.

2. Fra toppmenyen klikk på ‘Fil’ menyen og velg ‘Gjenopprett prosjekt’.

Description: Put tooltip here

3. På skjermbildet som åpnes, klikk “Gjenopprett fra online familieside” valget og klikk på ‘Neste’ knappen.

Description: Click to view photo in full size

4. Det neste skjermbildet vil vise alle slektstrær som finnes på din konto. Velg de slektstrærne du ønsker å gjenopprette og klikk ‘Last ned nå’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML1c1b9a6.PNG

5. Dersom slektstreet inneholder bilder, vil du bli bedt om å gjenopprette bildene fra din familieside.

Det var alt! Ditt slektstre skal nå være gjenopprettet fra din online familieside.

Merk, hvis du laget slektstreet ditt i Family Tree Builder og trenger en kopi av treet ditt fra din familieside, må du gå hit: Kan jeg gjenopprette mitt Family Tree Builder tre fra min familieside?