Blir Family Tree Builder støttet av Mac?

Ja, vi har utgitt en versjon av Family Tree Builder 7 for Apple’s Mac OS X.

MyHeritage Family Tree Builder for Mac er tilpasset fra Windows-versjonen og kan kjøres direkte på Mac OS X uten å trenge Windows operativsystem.

Denne versjonen av Family Tree Builder ble utviklet for å imøtekomme en økende etterspørsel etter en Mac-versjon av Family Tree Builder. Den er basert på den for tiden gjeldende versjon 7 av Family Tree Builder.

Mac OS X-versjoner som støttes:
Family Tree Builder for Mac kjører for tiden på OS X fra versjon 'Snow Leopard' til 'Yosemite' (10.6 up to 10.10).

Funksjoner som ikke er tilgjengelige i denne versjonen:
De fleste Family Tree Builder-funkjonene virker utmerket på Mac. Det er imidlertid noen funksjoner som ikke er kompatible og som ikke er tilgjengelige.

Disse funksjonene omfatter:

·         Skjermsparer

·         Bildeshow

·         Tidslinje

·         Historiebok

·         Memory-spill

·         Rapport i bokform

·         Kart

Visningsspråk:

Vi støtter ikke følgende språk: Hebraisk, Jiddisk, Arabisk, Persisk and Koreansk. Merk at dette bare gjelder for visningsspråket. Vi støtter disse språkene for å legge inn data.

Klikk her for å laste ned og installere Family Tree Builder for Mac.