Hvordan kan jeg låse opp Premium-funksjoner i Family Tree Builder?

For å låse opp Premium-funksjonene i Family Tree Builder, må du registrere programmet med epostadressen som du var logget på med da du kjøpte en Premium versjon av Family Tree Builder eller oppgraderte nettsiden din til et Premium- eller  PremiumPlus-abonnement. 
 
For å sjekke hvilken epostadresse du for tiden er logget inn med i Family Tree Builder, kan du åpne Family Tree Builder-programmet på datamaskinen din og klikk på “Synkronisering (Publisere)”-knappen i den øverste menylinjen. Klikk så på ”Mine websider”.
 
 
I vinduet som åpnes vil du se “Du er logget inn som: [EPOSTADRESSE]”. Dette er den epostadressen som du for tiden er logget inn med. 
 
For å endre registreringsdetaljene kan du klikke på ”Logg inn som et annet medlem”.
 
 
Når du har registrert programmet og låst opp Premium funksjoner vil du se “Premium” i det øverste venstre hjørnet på skjermen.
 
Merk: Hvis du synkroniserer slektstreet ditt med en nettside som ikke er Premium eller PremiumPlus, kan du du bli bedt om å oppgradere igjen SELV OM DU ALLEREDE ER PREMIUM-MEDEM. Sørg for at du synkroniserer treet ditt med den korrekte nettsiden ved å lese denne FAQ-artikkelen: 
 
 
Hvis du bruker basisversjonen av programmet og gjerne vil oppgradere, må du klikke på ”Premium”-knappen på hovedmenylinjen for å finne mer informasjon om Premium-funkjsjoner som er tilgjengelig i Family Tree Builder og få tak i en oppgradering.