Hvordan laster jeg ned og installerer Family Tree Builder?

For å installere Family Tree Builder på datamaskinen din kan du følge denne linken www.myheritage.com/family-tree-builder og klikke på ”Gratis nedlastning”- knappen.

Vent til nedlastningen er fullført.

Et vindu kommer opp som spør om du vil lagre filen. Klikk på ”Lagre fil” og velg hvor på datamaskinen filen skal lagres.

Etter at du har lastet ned og lagret filen, går du til stedet på datamaskinen din der du lagret filen. Avhengig av hvilket oprerativsystemet du har, Windows eller Mac OS, har du nå en kjørbar Windows-fil (med filtype *.exe) eller en Apple Disc Image-fil (med filtype *dmg).

Instruksjoner for Microsoft Windows:

Dobbeltklikk på den nedlastede filen for å starte installasjonsprosessen for Family Tree Builder. Følg installasjonsinstruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

Instruksjoner for Mac OS X:

Dobbeltklikk på ned nedlastede filen for å åpne Disc Image. På vinduet som åpnes kan du ganske enkelt dra MyHeritage Family Tree Builder-ikonet til Mac OS X Applikasjon-mappen.