Må jeg avinstallere før jeg installerer en ny versjon av Family Tree Builder?

Det er ikke nødvendig å avinstallere tidligere versjoner av Family Tree Builder for å installere en nyere versjon.

Du mister inge data når du installerer en nyere versjon av programmet.

Du kan ganske enkelt laste ned Family Tree Builder her og kjøre installasjonsveiviseren.

Slektstreprosjektet ditt vil komme opp automatisk når du kjører programmet første gang.