Hva er MyHeritage?

MyHeritage er et unikt sted hvor familier møtes online, kommuniserer, deler, utforsker og tar vare på sin historie.

MyHeritage lar deg skape din families egen møteplass på internett – din families nettside. Inviter dine familiemedlemmer til å delta på din side, legg ut ditt slektstre online og del det med familiemedlemmer, del familiebilder enkelt, hold oversikt over viktige familiebegivenheter og mye mer.

Opprettelse av en familieside tar bare noen få minutter og krever ingen teknisk erfaring. Registrer deg på www.myheritage.com og du vil automatisk få mulighet til å opprette din familieside.

Du kan også laste ned og installere Family Tree Builder – vårt slektsprogram for datamaskiner, som er et av de beste slektsprogrammer som finnes. Det har originale, brukervennlige sider som lar deg bygge ditt slektstre visuelt.

I Family Tree Builder kan du legge til bilder og dokumenter til treet og bruke vår banebrytende ansiktgjenkjenningsteknologi for raskt og enkelt å ‘tagge’ ansikter i bildene dine. Du kan lage flotte diagrammer og rapporter, se steder på de interaktive kartene og sjekke Smart Matches med andre slektstrær på MyHeritage. Med noen få museklikk kan du synkronisere ditt slektstre med din familieside på internett og dele det med familie og venner!

Bruk den følgende linken for å laste ned Family Tree Builder gratis: http://www.myheritage.com/family-tree-builder

SuperSearch er MyHeritages søkemotor laget spesielt for slektsforskning. SuperSearch inkluderer MyHeritage slektstrær, bilder og medlemmer med offentlig profil – alt i alt mer enn 6 milliarder eksklusive dokumenter fra hele verden, som i de fleste tilfeller kun er tilgjengelig på MyHeritage.

SuperSearch inneholder også verdens største samling av historiske aviserALLE UK folketellinger fra 1841 til 1901 og hundrevis av millioner registreringer av UK fødsler, ekteskap og dødsfall.

MyHeritage er privat og sikkert. Familiesider har ulike innstillinger for personvern som du kontrollerer. Vi utleverer ikke din informasjon til 3.-part. Vi selger ikke e-postadresser og vi spammer ikke. Du kontrollerer e-postene du mottar fra oss.

Start å bygge ditt slektstre: www.myheritage.com