Hvilke ulike typer slektstrær kan jeg ha?

Du kan ha 3 ulike typer slektstrær på din familieside:
 
1. Et online tre: 
 
Dette treet ble startet direkte på din familieside. Det kan redigeres og vises online, på din familieside. Du kan også velge å la dine medlemmer på nettsiden redigere det. Informasjonen i dette treet kan sikkerhetskopieres til din datamaskin ved å eksportere en GEDCOM-fil. Vær vennlig å lese den følgende artikkelen for å lære hvordan du eksporterer en GEDCOM-fil fra din familieside: Kan jeg eksportere en GEDCOM-fil med mitt slektstre fra min familieside?
 
2. Et GEDCOM tre:
 
Dette er et online tre som ikke ble påbegynt på familiesiden. Det ble enten importert fra Family Tree Builder, eller et annet slektsprogram eller en nettside med GEDCOM-filen. Du kan importere enhver standard GEDCOM-fil til din familieside – se flere detaljer i den følgende artikkelen: Hvordan laster jeg opp en GEDCOM-fil til min familieside på MyHeritage? Når den først er importert til nettsiden kan den redigeres som et online tre. 
 
3. Et Family Tree Builder tre:
 
Dette treet er laget ved å bruke vårt datamaskinprogram – Family Tree Builder (FTB). Du kan laste ned FTB gratis her: http://www.myheritage.com/family-tree-builder, innstaller det på datamaskinen og begynn å lage ditt slektstre. 
 
Med den seneste versjonen av vår Family Tree Builder 7.0, gir synkroniser-funksjonen deg mulighet til å laste opp slektstreet ditt og all informasjon til din familieside, og redigere treet ditt både i programmet og på familiesiden (også i mobil-appen!). Uansett hvor du redigerer treet ditt vil det bli synkronisert med nettsiden og Family Tree Builder programmet. For mer informasjon om synkronisering av treet ditt, vær vennlig å les den følgende artikkelen: Hvordan synkroniserer jeg treet mitt?