Er MyHeritage gratis?

MyHeritage nettsider er basert på abonnementer. Basis planen er gratis. Hvis du er medlem av en Basis nettside (ikke-betalende medlem), er det noen begrensinger, slik som at du kan kun legge til 250 personer i ditt slekstre, og lagringsplass på 250 MB. Dette inkluderer alle familie trær på nettsiden, selv om de ble skapt i Family Tree Builder og synkronisert til nettsiden siden.

Våre medlemmer kan også benytte seg av Premium eller PremiumPlus abonnementer, betales årlig. Du kan velge mellom abonnementet som passer best for deg, og kan alltids oppgradere hvis du ønsker.

Vennligst les de følgende FAQ for mer informasjon om Premium eller PremiumPlus abonnementer:’

Hvordan får jeg et MyHeritage Premium abonnement?

Hva får jeg med et MyHeritage Premium Plus abonnement?

Family Tree Builder – vårt genealogy software for å skape ditt slekstre kan bli lastet ned gratis her: http://www.myheritage.com/family-tree-builder.

Family Tree Builder har også noen flotte funksjoner som er tilgjengelig kun for Premium versionen. Vennligst les denne artikkelen for mer detaljer: Er Family Tree Builder gratis?

SuperSearch – vår genealogy søkemotor kan du søke gratis her: http://www.myheritage.com/research.

SuperSearch er sammensatt av mange gratis og betalende historiske dokumenter. Søke er gratis, men å se dokumenter kan bety at du må ha ett data abonnement. For mer detaljer les denne artikkelen: Er SuperSearch gratis?