Om MyHeritage

Er MyHeritage gratis?

MyHeritage nettsider er basert på abonnementer. Basis planen er gratis. Hvis du er medlem av en Basis nettside (ikke-betalende medlem), er det noen

Hvordan laster jeg ned og installerer Family Tree Builder?

For å installere Family Tree Builder på datamaskinen din kan du følge denne linken www.myheritage.com/family-tree-builder og

Jeg installerte den nye Family Tree Builder og slektstreet forsvant! Hva gjør jeg?

Når du installerer en ny versjon av Family Tree Builder (FTB) programmet, vil det automatisk gjenkjenne og finne slektstreet(trærne) som du

Hvor kan jeg finne Brukermanual for Family Tree Builder?

For tiden er Brukermanual for Family Tree Builder tilgjengelig på språkene some r opplistet nedenfor. Klikk på språket du villaste

Hva er MyHeritage?

MyHeritage er et unikt sted hvor familier møtes online, kommuniserer, deler, utforsker og tar vare på sin historie. MyHeritage lar deg skape

Hvilke ulike typer slektstrær kan jeg ha?

Du kan ha 3 ulike typer slektstrær på din familieside:   1. Et online tre:    Dette treet ble startet direkte på din

Hvordan konverterer jeg mitt online tre til et som jeg kan redigere i Family Tree Builder?

Hvis du lagde ditt slektstre på din familieside på MyHeritage.com og ønsker å begynne å bruke Family Tree Builder vær

Hvorfor har jeg problemer med å laste ned den nye Family Tree Builder-oppdateringen?

Det kan være flere grunner til nedlastningsproblemer for den nye Family Tree Builder (FTB). For at vi skal kunne hjelpe deg med å løse

Blir Family Tree Builder støttet av Mac?

Ja, vi har utgitt en versjon av Family Tree Builder 7 for Apple’s Mac OS X. MyHeritage Family Tree Builder for Mac er tilpasset fra Windows-

Hvordan kan jeg låse opp Premium-funksjoner i Family Tree Builder?

For å låse opp Premium-funksjonene i Family Tree Builder, må du registrere programmet med epostadressen som du var logget på med

Må jeg avinstallere før jeg installerer en ny versjon av Family Tree Builder?

Det er ikke nødvendig å avinstallere tidligere versjoner av Family Tree Builder for å installere en nyere versjon. Du mister inge data