Hvordan skal jeg fjerne et slektstre i Family Tree Builder?

For å fjerne et tre fra Family Tree Builder (FTB), følg disse instruksjoner:

1.Åpen Family Tree Builder programmet.

2.Klikk på ‘Fil’ i hovedmenyen og velg ‘Lukke prosjekt’.

OBS Du må lukke ditt slektstre prosjekt før du kan fjerne det. Bare prosjektet vil bli lukket, mens programmet er fortsatt kjører.

3.Nå velger du ‘Fil’ menyen på nytt men velger ‘Administrere prosjekter’.

4.I det vinduet som åpner seg, vil du se en liste over alle prosjekter som har blitt laget i Family Tree Builder.

5.Marker det prosjektet du ønsker å fjerne ved å klikke på prosjektets navn.

6.Klikk på ‘Slette’ knappen på den høyre siden av vinduet.

7.Klikk på ‘Ja’ knappen for å bekrefte slettingen.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML106c2d1e.PNG

For å fjerne et slektstre fra ditt websted, klikk på følgende lenke for å lese artikkel: Hvordan kan jeg slette mitt tre fra mitt websted?