Kan jeg synkronisere treet mitt automatisk i Family Tree Builder 7.0?

Family Tree Builder-treet ditt og online trær vil synkronisere automatisk med hverandre hver 24 timer, selv om ditt Family Tree Builder-program er lukket (så lenge datamaskinen din er slått på!). Synkronisering vil også bli utført hver gang du lagrer prosjektet ditt.
 
Praktisk nok blir også bilder og tagging av bilder som er lagt til av andre medlemmer på nettstedet, synkronisert til prosjektet ditt på Family Tree Builder.
 
For å bruke Automatisk synkronisering må du sørge for at innstillingene for dette er på plass ved å gjøre følgende:
 
Åpne Family Tree Builder-programmet ditt.
 
Klikk på “Verktøy” fra den øverste menylinjen og velg “Alternativ”. 
 
 
På vinduet som kommer opp klikker du på ”Publiser” på venstre side.
 
På høyre side må du sørge for at parameteren “Publiser prosjektet automask til mine sider” er satt på ”Ja”. Klikk på ”OK”-knappen for å lagre.