Kan jeg synkronisere manuelt selv om Automatisk synkronisering er slått av?

Ja, du kan synkronisere manuelt selv om Automatisk synkronisering er slått av.

“Synkroniser” virker på same måte som den tidligere “Publiser” fra Family Tree Builder 6.0.

Du kan gjøre dette ved ganske enkelt å klikke på “Synkroniser”-kappen slik som uthevet nedenfor.

Description: Click to view photo in full size