Kan jeg styre hvilke deler av Family Tree Builder-prosjektet mitt som blir synkronisert familienettstedet mitt?

Det er mulig å styre hvilke deler av slektstreet ditt i Family Tree Builder som blir synkronisert med nettstedet.

For å gjøre det må du åpne prosjektet ditt i Family Tree Builder og klikke på ”Synkronisering (Publisere)” menyen i den øverste menylinjen. Velg ”Innstiller for synkroniseringer”-alternativet.

Velg “Avanserte innstillinger”.  

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML164654e.PNG

Velg så hvilken type synkronisering du vil utføre ved å velge å synkronisere alle personer og bilder i prosjektet ditt eller bare spesifiserte personer og bilder.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML16446c6.PNG

Klikk “OK” for å lagre innstilingene dine og så synkroniser prosjektet ditt.