Kan jeg velge hvilke bilder jeg synkroniserer fra Family Tree Builder til Familienettstedet?

Den nye versjonen av Family Tree Builder-programmet (FTB 7.0) har alternativet ikke å synkronisere bilder akkurat som i de tidligere versjonene.

For å velge hvilke bilder som skal synkroniseres, kan du følge denne framgangsmåten:

1. Åpne prosjektet ditt i Family Tree Builder-programmet.

2. Klikk på “Synkronisering (publisere)” i den øverste menylinjen og velg ”Innstillinger for synkronisering”:

3. Klikk på “Avanserte innstillinger”-knappen:

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML348e060.PNG

4. Du må nå markere “Spesielle bilder som er valgt under”:

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML333f4ba.PNG

5. Velg å synkronisere de utvalgte bildene ved å klikke på “<< Velg”-knappen når du velger bilder fra menyen til høyre.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML334f4ca.PNG

6. Klikk “OK” for å synkronisere prosjektet ditt.