Kan jeg velge ikke å synkronisere Family Tree Builder-treet mitt med familienettsiden mitt?

Du kan velge ikke å synkronisere slektstreet ditt med et familienettsted på MyHeritage. For å gjøre det, må du stanse ”Publiser automatisk” i Family Tree Builder slik som beskrevet nedenfor. 
 
Merk: Trær som er opprettet i Family Tree Builder-programmet, er ment å bli synkronisert til en familienettside, og kommer best til sin rett ved synkronisering.
 
Hvis du velger ikke å synkronisere, er det mange trekk som du ikke vil få full nytte av i programmet, slik som Smart Matching, Records Matching, Kommende begivenheter og Profilside fra ”Nettside”-seksjonen, med mer.
 
Synkronisering tjener også som en online backup av slektstreet ditt. I tilfelle treet på datamaskinen din blir skadet, kan du enkelt laste ned slektstreet ditt fra familienettstedet ditt. Dette er en uvurderlig del av synkronisering som beskytter det store arbeidet du har gjort.
 
For å stanse Automatisk publisering, fan du gjøre følgende:
 
Åpne Family Tree Builder-programmet ditt.
 
Klikk på “Verktøy”-menyen i den øverste menylinjen og velg “Alternativ”. 
 
 
I det vinduet som kommer opp, klikker du på “Publiser” på venstre side.
 
Ved siden av “Publiser prosjektet automatisk til mine sider” forandrer du verdien til ”Nei”. Klikk ”OK” for lagre innstillingen din.
 
Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML36b126.PNG
 
Merk: Du kan ennå, til en hver tid, synkronisere treet manuelt ved å klikke “Synkroniser”-knappen på hovedmenylinjen.