Blir endringer som er gjort i treet mitt på familienettsiden synkronisert til Family Tree Builder-prosjektet?

Ja! I den nye versjonen av Tree Builder 7.0, er det to måter å “linke” mellom prosjektet som er i Family Tree Builder-programmet og prosjektet som er på familienettstedet.

Det betyr at enhver endring du gjør for slektstreprosjektet online vil bli sendt tilbake til Family Tree Builder så snart du synkroniserer prosjektet ditt og vice versa.

Hvis du ønsker å få detaljerte instruksjoner om hvordan du synkroniserer treet ditt, kan du lese følgende artikkel: Hvordan synkroniserer jeg slektstreet som jeg opprettet i Family Tree Builder med familienettstedet mitt?