Jeg slettet et bilde i Family Tree Builder 7.0 og synkroniserte, hvorfor vises bildet fremdeles på websiden?

Når et bilde slettes i Family Tree Builder 7.0, så vil det ikke lenger viser i FTB programmet.

Bildet vil imidlertid fremdeles bli liggende på online familie-webstedet, noe som betyr at du kan finne noen bilder som ligger på online familie-webstedet, men som ikke ligger i Familiy Tree Builder programmet. 

Dersom du ønsker å slette bildet fra familie-webstedet, må du følge instruksjonene om ligger her: Hvordan slette et bilde fra et album som ligger online på din familie-webside.