Hvordan vil synkronisering påvirke mine personvern eller personvernregler for mine slektstrær?

Når et slektstre er synkronisert fra FamilyTree Builder til onlineversjonen av treet på websiden, så kan du se det oppdaterte treet på websiden og det kan deretter bli endret av den som eier treet. Dersom du ønsker at noen av medlemmene på din webside skal kunne redigere på treet som ligger på websiden, så må du lese følgende FAQ:  

Kan min familie redigere på et synkronisert slektstree?

Ditt tre vil vises til dine medlemmer og gjester på websiden i henhold til de personvernregler som gjelder for ditt slektssted.

Husk, du har full kontroll med hvem som kan se eller legge til informasjon i ditt slektssted.

For å endre på personverninnstillingene så les følgende FAQ:

Hvordan kan jeg være sikker på at all informasjon på mitt slekts-websted blir beholdt privat?

MERK:

Slektstrær som blir kreert i Family Tree Builder, er ment å skulle bli synkronisert til et slektssted og gi deg tilleggsfordeler slik som å dele treet med dine familiemedlemmer og få treff  med andre MyHeritage trær  via Smart Matches.

Dersom du velger å ikke synkronisere, så er det en rekke muligheter i programmet som du ikke vil kunne utnytte fult ut. Dette er blant annet Smart Matching, Records Matching, Upcoming Events og Profil-siden fra familienettstedet og mer.

Synkronisering virker også som en backup av ditt slektsstre. I tilfelle din datamaskin går i stykker, så kan du enkelt laste ned slektstreet fra din webside. Dette er en egenskap med synkroniseringen som kan spare deg for mye arbeid.

Du kan velge å holde slektstreet for deg selv, og ikke synkronisere dette til ditt slektsnettsted.

For å slå av synkroniseringsmuligheten, så kan du lese følgende artikkel: Kan jeg velge å ikke synkronisere mitt Family Tree Builder tre med mitt slekts-websted?