Hvordan kan jeg synkronisere slektstreet jeg opprettet i Family Tree Builder med min familienettside?

Åpne opp Family Tree Builder og på hovedverktøylinjen klikker du på  'Synkroniser'-knappen for å synkronisere treet med din familienettside.

Du kan også klikke på "Sync (publisering) 'menyen i øvre menylinjen og klikk" Synkroniser nå ".

Når du velger 'Synkroniser nå' alternativet, vil du gå gjennom fire trinn for å laste opp ditt prosjekt til din online familie nettsted.

Vær oppmerksom på at noen synkroniseringsprosessen vil også ta oppdateringer fra dine forfedre, og synkronisere dem tilbake til Family Tree Builder.

Hvis du synkroniserer for første gang:

Hvis du ikke har en familie nettsted, når du klikker på 'Synkroniser' -knappen i Family Tree Builder vil be deg om å lage et nettsted i 'Synkron dette prosjektet med en ny familie området'-delen. Velg et navn for området fra forslagene eller skriv å skrive inn et annet navn og trykk 'OK'.

Hvis du allerede har en familie nettstedbruke det andre alternativet 'Synkron dette prosjektet med en av dine eksisterende familie områder' og velg familien området du ønsker å synkronisere med.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML5bc37cf.PNG

Hvis du trenger å endre området du ønsker å synkronisere treet med, kan du lese følgende FAQ:

Hvordan gjør jeg sikker på at jeg synkronisering min tre med riktig side?