Hvordan sørger jeg for at jeg synkroniserer med korrekt nettside?

For å sørge for at du synkroniserer til korrekt nettsiden følg instruksjonene under:

Klikk på ‘Synkronisering (Publisere)’ i menyen øverst i Family Tree Builder og klikk på ‘Innstillinger for synkronisering’

I det neste vinduet vil du kunne velge hvilken nettside du synkroniserer ditt slektstre til:

Hvis ditt tre aldri har vært synkronisert, synkroniser ved å klikk på ‘Synkroniser nå’

Automatisk vil du bli presentert med en liste av dine eksiterende nettsider. Hvis du allerede har en nettside, velg den ifra listen under ‘Synkroniser med andre slektssider.’

Hvis du ikke har en nettside, kan du velge ‘Synkroniser dette Prosjektet med en ny slektsside’. Du vil da se et navn på din nettside, men du kan skrive inn ditt eget navn hvis du ønsker.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML1a9966d.PNG

Klikk på ‘OK’ du kan nå synkronisere ditt slektstre.

Hvis du trenger å endre nettsiden du vil synkronisere til, klikk på ‘Synkroniser med andre slektssider’

Velg en eksisterende nettside fra listen eller skap din egen nettside, som beskrevet ovenfor, og klikk på ‘OK’ for å starte Synkroniserings prosessen.

**Sørg for at du er logget inn med din Premium medlem epost adresse. Du kan se epost adressen du er logget inn med i Family Tree Builder ved å se i ‘Innstillinger for synkronisering’

Hvis du ikke har logget deg inn med epost adressen som hører til din Premium nettside, så kan synkroniseringen være begrenset og du kan bli spurt om å oppgradere selv om du er ett Premium medlem.