Kan jeg slå av synkronisering for et spesifikt slektstre-prosjekt i Family Tree Builder?

Det er mulig å slå av synkronisering for et spesifikt slektstre i FamilyTree Builder.

For å gjøre dette, vennligst gjør følgende:

I øvre menyvalg, så klikker du på `Synkronisering (Publisere)’  og velg `Innstillinger for synkronisering’.

I det nye vinduet klikker du på ‘Avanserte innstillinger’ knappen.

Kryss av for valget  ‘Deaktiver synkronisering med [SIDENAVN]’.


Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML6eb2ec.PNG

Klikk  ‘OK’  for å lagre dine endringer.